Rólunk

A Job Force Iskolaszövetkezet 2013-ban jött létre a Work Force csoport tagjaként. Célunk, hogy a diákoknak értékes munkalehetőségeket biztosítsunk, amelyek segítik őket a jövőjük megalapozásában.Legyen szó adminisztratív feladatokról, vendéglátásról, kereskedelemről vagy informatikától, nálunk mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb diákmunkát vagy gyakorlati helyet.

Miért a job force?

Közel 10 év szakmai tapasztalat
Digitalizált szolgáltatások
Országos irodahálózat
Több, mint 50 elégedett ügyfél
Garanciát vállalunk a diákjainkért
Onsite jelenlét
Transzparens elszámolás
Több, mint 20.000 elégedett diák

Fontos számunkra, hogy milyen világot építünk!

Az egyik legnagyobb értékünk, hogy teljesen elektronikus ügyintézési rendszert alkalmazunk. Fontos számunkra a fenntarthatóság és a környezetszennyezés csökkentése, ezért a papíralapú adminisztráció helyett digitális megoldásokat alkalmazunk. Ezáltal nem csak alkalmazkodunk a diákok igényeihez, de hozzájárulunk a környezetvédelemhez is.

Célunk a jövőd!

A Job Force-nál hiszünk abban, hogy a valódi munkatapasztalat megszerzése a kulcs a sikeres karrierhez. A Célunk a jövőd gyakornoki programunk által támogatjuk az egyetemista hallgatókkal az egyéni céljaik elérésében.

Nézd meg diákmunkáinkat és érd el az álmaid!

A diákévek után…

Mi egy fiatalos és dinamikus iskolaszövetkezet vagyunk, amely a Work Force támogatásával képes elindítani téged a karriered útján. Amint befejezted tanulmányaidat a Work Force automatikusan segít megtalálni első főállású munkahelyed.

Együtt fejlődünk ügyfeleinkkel

A Job Force története nem csak kollégáinkról és a diákokról szól. Partnereink is nagyon fontosak számunkra, hiszen ők adnak esélyt tagjainknak a fejlődésre azzal, hogy diákmunka keretein belül alkalmazzák és képzik őket. A vállalatok és intézmények megbíznak bennünk, és elismerik azt az értéket, amit mi hozzáadunk a munkavégzésükhöz és a projektjeik sikeréhez.

Aktualitások

További aktualitások