Diákoknak

Jelentkezést követően egy kijelölt kollégánk támogatni fog a folyamatban és végig számíthatsz rá, amíg a tagunk vagy!

Regisztrálj most a Job Force-hoz április 30-ig, és vegyél részt exkluzív nyereményjáték sorsolásunkon! Figyelem! Csak akkor értesülsz majd a nyereményekről, ha már a tagunk vagy!

Készülj az új kalandokra! – Nyerj élményeket, csatlakozz hozzánk!

  • 2 x 1 db 20 000 Ft értékű Gamerland játékutalvány
  • 2 x 1 db Cinema City - VIP 3D páros belépő
  • 2 x 1 db utalvány gokartozásra a legjobb barátoddal a SilverKartnál
  • 5 x 1 db páros belépő a Selfie Museum of Sweets
  • 5 x 1 db páros belépő CyberJump-ba
  • A diákmunka vállaláshoz tagsági szerződés kötése szükséges, illetve tagdíjat kell fizetned, aminek összege 500 Ft és az első fizetésedből vonjuk le, kilépéskor pedig visszautaljuk a számládra.
  • Szerződéskötés teljesen elektronikus, nem kell hozzá bejönnöd az irodánkba, azonban előre egyeztetett időpontban megteheted, ha kérdésed van.
  • Bizonyos feladatkörök esetén (pl.: árufeltöltő diákmunka) szükséges lehet egészségügyi kiskönyv. Ehhez egy érvényes tüdőszűrő lelettel kell rendelkezned, amit szerződött üzemorvosaink egyike végez el és állítja ki az igazolást.

Bonyolultnak tűnik? Nem az, nézd meg részletesen, mikre kell figyelned!

Találd meg a neked való diákmunkát!
Nyitott diákmunkák és gyakorlati helyek
Megmutatjuk, hogy milyen lépések várnak rád!
Jelentkezés és szerződéskötés menete
Mik kellenek majd a munkavállaláshoz?
Szükséges iratok és dokumentumok
Tudj meg többet a célunk a jövőd programunkról!
Minden a kötelező szakmai gyakorlatról
Az összes iskolaszövetkezet közül, ahol eddig megfordultam a Job Force-nál volt az eddigi legpozitívabb élményem. Az elejétől kezdve kedvesek voltak velem és segítőkészek a belépéskor. Nagyon gyorsan online el tudtunk intézni mindent és így a következő nap már el is tudtam kezdeni dolgozni. Csak ajánlani tudom minden diáknak!
Hogy mi a tapasztalatom és a véleményem a Job Force-ról? Több, mint 2 éve dolgozom a Job Force iskolaszövetkezettel együtt és elmondhatom, hogy mindennel meg vagyok elégedve. 2 év alatt, amit tapasztaltam, az a mindig precíz munka és a segítőkész csapat! Nem beszélve az online ügyintézésről, ami jóval megkönnyíti a mindennapjaimat! Jó szívvel ajánlom minden diáknak!
Lassan három éve vagyok az iskolaszövetkezet tagja és nagyon elégedett vagyok az ügyintézők munkájával. Az ügyintézés gyors és rugalmas. A projektvezetők nagyon kedvesek, rettentően megértőek és segítőkészek. Bármilyen problémával vagy kérdéssel kerestem őket, perceken belül kaptam választ! Aki még nem regisztrált, csak ajánlani tudom!
Nagyon jó volt együttműködni a Job Force-szal. Rengeteg lehetőséget adott ahhoz, hogy diákként is jó helyen dolgozhassak rugalmas beosztással. Minden diáknak csak ajánlani tudom, aki iskola mellett szeretne dolgozni egy korrekt céggel.