Hogyan dolgozhatok diákként?

Iskolaszövetkezeten keresztül csak nappali tagozatos diákok dolgozhatnak, ha már nem jársz iskolába vagy levelezőn tanulsz, látogass el a Work Force oldalára, ahol megtalálod a neked való lehetőségeket!

Nappali tagozatos vagy?

Akkor jó helyen vagy, olvass tovább a hasznos tudnivalókért vagy nézd meg most állásainkat!

Hány éves kortól dolgozhatok és mikor?

15 éves kortól
 • Szülői engedéllyel az Oktatási Hivatal által meghatározott iskolai szünetekben
 • 06:00–22:00 óra között
 • Maximum napi 6 és heti 30 órában
 • Heti 2 nap pihenőidő
16-18 éves korig
 • Szülői engedéllyel egész évben
 • 06:00–22:00 óra között
 • Maximum napi 8 és heti 40 órában
 • Heti 2 pihenőnap biztosításával
18 éves kortól
 • Egész évben
 • 00:00–24:00 között
 • Két egymást követő műszak között el kell telnie minimum 11 óra pihenőidőnek

Jelentkezés és szerződés kötés

A Job Force-nál teljesen online intézheted el a munkába állásoddal kapcsolatos teendőket. Ez azt jelenti, hogy a jelentkezést követően a szerződéskötés miatt sem kell személyesen eljönnöd az irodánkba, amivel megspórolhatod az utazás idejét és még a környezetre is vigyázol.

Hogyan is történik az ügyintézés?

1.lépés

Regisztrálj a Diák Ügyfélkapuba, jelentkezz állásra

Még csak keresgélsz a lehetőségeink között? Vagy már konkrét állásra jelentkezel? Első lépés mindenképp a weboldalon történő regisztráció.

Kattints a Regisztráció/belépés gombra! A honlap ekkor átirányít egy Diák Ügyfélkapu nevű felületre, ahol klikkelj a regisztráció feliratra! Majd add meg a szükséges információkat és ha mindent kitöltöttél, fogadd el az adatvédelmi szabályzatunkat és a zöld regisztráció gombbal fejezd be a diák ügyfélkapud létrehozását!

1.lépés
2. lépés

Erősítsd meg a regisztrációd

Erősítsd meg a regisztrációdat az e-mail címedre küldött levelünkben! Előfordulhat, hogy ez az e-mail a spam mappába érkezik, így mindenképp ellenőrizd azt is, ha nem kapnád meg pár percen belül.

2. lépés
3. lépés

Töltsd fel adataidat és a szükséges dokumentumokat az profilodba

Jelentkezz be Ügyfélkapun keresztül a saját fiókodba! Aztán a Személyes adatok opciót választva adj meg minden kötelező adatot, hogy ezáltal elősegítsd a későbbi szerződéskötést!

Töltsd fel a kért dokumentumok szkennelt, vagy fényképes változatát a Dokumentumok feltöltése menüpontban! A szükséges személyes iratok és letölthető dokumentumok listáját itt találd: Szükséges dokumentumok

3. lépés
4. lépés

Szerződés megkötése

A sikeres adatközlést követően továbbítjuk a részedre az E-szerződés applikáción keresztül a szerződéseidet, amit könnyedén alá fogsz tudni írni akár az okostelefonodról is. Ehhez be kell regisztrálnod az E-szerződés.hu rendszerébe, amelyet teljesen ingyenesen megtehetsz.

4. lépés
5. lépés

Munkába állás

A sikeres interjút és a szerződéskötést követően a mentorod összeköt a munkahelyi feletteseddel és elküldi számodra a munkakezdésedhez szükséges instrukciókat. A kapcsolat velünk azonban nem fog megszakadni, tőlünk fogod kapni a fizetésed és számíthatsz ránk minden felmerülő kérdésed esetén!

5. lépés

Most már mindent tudsz! Nézd meg állásainkat!