Regisztráció lépésről lépésre

Regisztráció lépésről lépésre

Ha még csak keresgélsz a lehetőségeink között, vagy már konkrét állásra jelentkezel, a weboldalon történő regisztráció fontos lépés a továbbiakra nézve.

Lássuk miként is megy ez!

 

Első lépés:

Kattints a Regisztráció/belépés gombra. A honlap ekkor átirányít egy ’Diák Ügyfélkapu’ nevű felületre, ahol klikkelj regisztráció feliratra, majd add meg a szükséges információkat és ha mindent kitöltöttél, a zöld regisztráció gombbal fejezd be ezt a lépést.

Második lépés:

Erősítsd meg a regisztrációdat az e-mail címedre küldött levelünkben. Előfordulhat, hogy ez az e-mail a spam mappába érkezik, így mindenképp ellenőrizd azt is, ha nem kapnád meg pár percen belül.

Harmadik lépés:

Jelentkezz be Ügyfélkapun keresztül a saját fiókodba, majd a ’Személyes adatok’ opciót választva módosítsd az adataidat.

Add meg a lehető legtöbb adatodat, hogy ezáltal elősegítsd a későbbi adminisztrációt. Minden információval közelebb kerülünk ahhoz, hogy megfelelő állást tudjunk Neked biztosítani. Így a nyelvtudás és az iskolai végzettség, illetve annak befejezése is fontos információnak számít.

Negyedik lépés:

Töltsd fel a következő dokumentumok szkennelt, vagy fényképes változatát a ’Dokumentumok feltöltése’ menüpontban:

  1. Diákigazolvány (mindkét oldala)
  2. Lakcímkártya (mindkét oldala)
  3. Adókártya
  4. Tajkártya
  5. Személyigazolvány
  6. Jogviszonyigazolás/Iskolalátogatási igazolás (ezt az ’Egyéb dokumentumok’-hoz tudod feltölteni)

 

+ Ötödik lépés: akkor vonatkozik rád, ha az általad választott állás elvárásainál fel van tűntetve a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat és az érvényes tüdőszűrőlelet.

Ha már rendelkezel az említett és érvényes egészségügyi papírokkal, töltsd fel ezeket is az ’Egyéb dokumentumok’ alá. Fontos, hogy csak akkor érvényesek, ha 1 éven belül vettél részt a vizsgálatokon. Abban az esetben, ha még nem rendelkezel velük, indítsd el a beszerzésüket. Amennyiben szükséges, az iskolaszövetkezet orvosa által segítséget tudunk nyújtani a vizsgálat elvégzéséhez!

 

Ennek a pár lépésnek köszönhetően számos előnyhöz juthatsz, hiszen weboldalunkon mindössze egy kattintással jelentkezhetsz állásainkra, nyomon követheted legújabb ajánlatainkat és nem utolsó sorban a kiválasztás során gyorsabb lesz az ügyintézés!

Amennyiben elakadtál valamelyik lépésnél, vagy kérdésed van a regisztrációs folyamat kapcsán, keress minket bátran a 06-1-785-4828 számon, vagy írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@job-force.hu címre!