Regisztráció lépésről lépésre

Regisztráció lépésről lépésre

Még csak keresgélsz a lehetőségeink között? Vagy már konkrét állásra jelentkezel? Első lépés mindenképp a weboldalon történő regisztráció.

Lássuk a lépéseket!

 

1. lépés:

Kattints a Regisztráció/belépés gombra! A honlap ekkor átirányít egy Diák Ügyfélkapu nevű felületre, ahol klikkelj a regisztráció feliratra! Majd add meg a szükséges információkat és ha mindent kitöltöttél, fogadd el adatvédelmi szabályzatunkat és a zöld regisztráció gombbal fejezd be a diák ügyfélkapud létrehozását!


2. lépés:

Erősítsd meg a regisztrációdat az e-mail címedre küldött levelünkben! Előfordulhat, hogy ez az e-mail a spam mappába érkezik, így mindenképp ellenőrizd azt is, ha nem kapnád meg pár percen belül.


3. lépés:

Jelentkezz be Ügyfélkapun keresztül a saját fiókodba! Aztán a Személyes adatok opciót választva add meg az adataidat!

Adj meg minden kötelező adatot pontosan magadról, hogy ezáltal elősegítsd a későbbi szerződéskötést!


4. lépés:

Töltsd fel a következő dokumentumok szkennelt, vagy fényképes változatát a Dokumentumok feltöltése menüpontban!

  1. diákigazolvány (mindkét oldala)
  2. jogviszonyigazolás/iskolalátogatási igazolás (ezt az Egyéb dokumentumok közé tudod feltölteni)

+ 5. lépés

Ez a lépés csak akkor vonatkozik rád, ha az általad választott állás elvárásainál fel van tüntetve a foglalkozás-egészségügyi vizsgálat és az érvényes tüdőszűrőlelet.

Ha már rendelkezel az említett és érvényes egészségügyi papírokkal, töltsd fel ezeket is az Egyéb dokumentumok alá! Fontos, hogy csak akkor érvényesek, ha 1 éven belül vettél részt a vizsgálatokon! Abban az esetben, ha nincs ilyened, szerezd be, vagy kérd segítségünk.

 

Elakadtál valamelyik lépésnél, vagy kérdésed van a regisztrációs folyamatról? Keress minket bátran, írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@job-force.hu címre!