Hírek

Elvesztél a diákmunkák tengerében?

Elvesztél a diákmunkák tengerében? Szeretnél tanácsot kérni, de nincs kitől? Mire számíthatsz, ha alig van tapasztalatod vagy, ha még egyáltalán nincs? - JOB FORCE csapata segít Neked! :) Mi is diákként kezdtük, sőt köztünk sokan még mindig diákok, szóval tudjuk milyen nehéz! Ne félj, együtt mindent megoldunk, hiszen A CÉLÜNK A JÖVŐD! 

Milyen feladatokat tölthetnek be a diákok nálunk:

Határ a csillagos ég 😊, de hogy kicsit konkrétabbak legyünk:

-          Különböző élelmiszerboltokba mehetsz árut tölteni,

-          akár kipróbálhatod magad drogériákban,

-          de raktárban is pakolhatsz elektronikai eszköztől parfümökig, tényleg bármit.

-          Megtanítunk pénztárgépet kezelni, nem ördöngös, a mai gépeket már-már könnyebb használni, mint egyokostelefont.

-          Inkább irodában dolgoznál? Erre is sok lehetőséged van, adminisztratív pozícióktól, a recepcióson át, a komolyabb feladatokig, például banki munkakörökre is segíthetünk bekerülni.

-          Interjú? Ne félj, ha kéred felkészítünk, de nem kell véresen komolyan venned ezt sem. Egy érdekes, munkára kiélezett beszélgetésre kell számítanod. Veszteni valód nincs, maximum csak tanulhatsz belőle.

-          Rengeteg gyakornoki munkával is találkozhatsz náluk! De, mi is az a gyakornok? Itt sem kell feltéttelenül szakmai gyakorlatra gondolni, nagyon sok helyen, hogy éreztessék Veled, hogy igen is Számítasz már gyakornoknak nevezik a pozíciódat. Ezzel is éreztetik Veled, hogy ha jó teljesítesz akár főállásban is folytathatod náluk!

-          Őszinték leszünk veled! Nem az a lényeg, hogy milyen a munka leírása, csak az, hogy Te, hogy éled meg! Mondhatjuk, hogy az árufeltöltés, ha Téged ez untat nincs értelme, csak is az számít, amit Te érzel! Próbálj ki minél több lehetőséget, veszteni nem veszthetsz vele csak tapasztalatot nyerhetsz, ami a napjainkban többet ér, mint amit akár iskolában tanítanak Neked.

Milyen béren dolgozhatok:

-          Nehéz számszerűsíteni a munkád értékét, de bérek meghatározásnál az az elsődleges, hogy milyen nehézségű az elvégzendő feladat, vagy akár mennyi betanítást igényel a feladatkör. Bruttó 1000 – 2500 Ft/óra közötti béreken is dolgozhatsz velünk. Azért nem ámítunk, minél magasabb a bér annál nagyobb tapasztal, vagy hozzáértéssel kell rendelkezned az adott munkánál, hogy a Tiéd legyen!

Hol is kellene helyileg dolgoznod:

Az egész ország területén rendelkezünk megbízható partnerekkel, akik lehet, hogy most is rád várnak! Lehet, hogy amikor érdeklődsz a településeden vagy környékén nem tudunk azonnal munkát biztosítani, de ha egyszer lesz, higgy nekünk, minden platformon értesítünk, hogy eljött a Te időd! 😊

Szóval összegezve, azért vagyunk, hogy segítsünk a pénzkeresésben, karrier építésedben! Minden csak rajtad áll! 😊

További információkért keresd fel weboldalunkat: www.job-force.hu és tekintsd meg a Diákoknak szóló információs tárunkat.