Cégeknek

A Job Force Iskolaszövetkezet

Országos irodahálózattal és kiterjedt adatbázissal rendelkezik.

 

Miért ajánljuk a Job Force Iskolaszövetkezettel való együttműködést?

·       A digitalizáció melletti elköteleződésünknek köszönhetően, a diákok online, az ország bármelyik pontjáról pár perc alatt tagságot létesíthetnek nálunk.

·       „Célunk a jövőd” szakmai gyakorlati programunknak köszönhetően, az Ön cégének lehetősége nyílik már a tanulók diákévei alatt, a tehetségek mentorálásra, leigazolására.

 

MILYEN TERÜLETEKRE AJÁNLJUK MEGOLDÁSKÉNT A DIÁKFOGLAKOZTATÁST?

·       Fizikai munkák (pl.: árufeltöltés, anyagmozgatás, csomagolás, címkézés, borítékolás, csúzdaőr, rendezvény építés-bontás)

·       Szellemi munkák (pl: recepciós és asszisztensi feladatok ellátása, tolmácsolás, animátor, iratrendezés, egyéb irodai kisegítés)

·       Sales és marketingtevékenységhez kapcsolódó feladatok (pl.: host/hostess, promoter, piackutatás, help-desk, telemarketing)

·       Gyakornoki program: HR, Pénzügy, Gazdaság, Marketing, IT, Logisztika, Műszaki, Kereskedelem, Művészet

 

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A DIÁKFOGLALKOZTATÁS?

·       A foglalkoztatási forma nem tartozik az Mt. hatálya alá, nem munkaviszony, tagi (megbízási) jogviszony, ezért nagyon rugalmas foglalkoztatási lehetőséget kínál.

·       Gyors és költséghatékony megoldás váratlanul fellépő munkaerőhiány, vagy időszakosan ellátandó feladatok esetére.

·       Nem növekszik a statisztikai létszáma.

·       Nincs kötelező foglalkoztatás, csak a ledolgozott munkaórák kerülnek kiszámlázásra.

·       Tagjainkkal a szövetkezet számol el, a személyes közreműködésük arányában, így az Ön cége mentesül a bérszámfejtési adminisztráció alól.

·       Nem kell munkáltatói járulékokat megfizetni.

·       Nincs felmondási időre, szabadságra, betegszabadságra eső bérköltség.

·       A szolgáltatás egy elszámolható költségszámlaként jelenik meg.

·       Munkatársait elkötelezettebbé teheti, ha gyermekeiket foglalkoztatja, szezonálisan fellépő plusz munkaerőigény esetén, iskolaszövetkezetünkön keresztül.

 

Ajánlatkéréshez keressen minket bizalommal, az ugyfelszolgalat@job-force.hu e-mail címen!