Általános információk

Iskolaszövetkezetünk elkötelezett a digitalizáció mellet, így online mindent, otthonról vagy akár menet közben is kényelmesen intézhetsz. Központi irodánkban személyes ügyintézésre a szerdai napon van lehetőséged: 09:00 és 12:00 óra, illetve 13:00 és 16:00 óra között.

Központi e-mail címünk: ugyfelszolgalat@job-force.hu

Kövess minket a közösségi oldalinkon, hogy újdonságainkról elsőként értesülj!

Facebook: https://www.facebook.com/jobforceiskolaszov/

Instagram: job_force_iskolaszövetkezet

LinkedIn: Job Force Iskolaszövetkezet

 

Jelentkezés

Megtetszett valamelyik diákmunkánk?

A kiválasztott munkalehetőség alatt, mindössze egy rövid regisztrációs felület kitöltésével és elküldésével, pár perc alatt jelentkezhetsz is!

A jelentkezőkkel kollégáink telefonon vagy e-mailben felveszik a kapcsolatot, majd ezt követően válik szükségessé a tagsági jogviszony létesítése, és a szerződéskötés.

 

Mire van szükséged ahhoz, hogy diákmunkát vállalhass a Job Force Iskolaszövetkezeten keresztül?

·       személyi igazolvány

·       diákigazolvány (nappali aktív vagy nappali passzív 25 éves korig)

·       TAJ szám

·       adóazonosító

·       lakcímkártya

·       jogviszony igazolás/iskolalátogatási igazolás

·       bankszámlaszám (ha nem rendelkezel vele, közeli hozzátartozóét is megadhatod). Diákjaink jövedelmüket, tárgyhót követő hónap 10. napjáig kapják meg, banki átutalással.

·       A 18 év alatti tagok belépéséhez írásbeli szülői hozzájárulás szükséges.

 

Hány éves kortól dolgozhatok és mikor?

·       15 és 16 év között az oktatási törvényben foglalt iskolai szünetekben (tavaszi, nyári, őszi, téli)

·       16 éves kor felett iskola mellett is vállalhatsz munkát.

·       15 és 18 év között maximum napi 8, és heti 40 órában dolgozhatsz. A munkavégzésednek reggel 6 és este 10 óra közé kell esnie. Éjszakai munkavégzésre nem vagy beosztható, két munkanapod között 12 óra pihenőidőnek el kell telni.

 

Mire van szükség ahhoz, hogy dolgozzak?

A diákmunka vállaláshoz, tagsági szerződés létesítése szükséges az Iskolaszövetkezettel, illetve részjegyet kell jegyezned. Ennek összege 500 Ft, amit az első fizetésedből vonunk le, és kilépéskor visszautaljuk a számládra. Szerződéskötés után szabadon választhatsz is, hogy melyik Partnerünknél szeretnél dolgozni. Bizonyos feladatkörök esetén (pl. árufeltöltő diákmunka) szükséges lehet egészségügyi kiskönyv. Ehhez egy érvényes tüdőszűrő lelettel kell rendelkezned, melynek segítségével szerződött üzemorvosaink egyikéhez el kell fáradnod, aki elvégzi a szükséges vizsgálatokat, és kiállítja Részedre a dokumentumot.