Legfrissebb Hírek

2021. 08. 09.

Elvesztél a diákmunkák tengerében? Szeretnél tanácsot kérni, de nincs kitől? Mire számíthatsz, ha alig van tapasztalatod vagy, ha még egyáltalán nincs...

Legújabb állások

2021. 10. 19.

Szeretnél dolgozni, de nincs sok időd? Most van egy három hetes munkalehetőségünk! Dolgozz velünk október 25-től november 15-ig!

2021. 10. 19.

Szeretnél könnyű munkával sok pénzt keresni? Jelentkezz árufeltöltőnek az egyik budapesti dm üzletbe!

2021. 10. 19.

Kockázatkezelési rendszert támogató gyakornokot keresünk budapesti partnerünkhöz a XIII. kerületbe, br. 1259 Ft-os órabérrel!!!📊...

2021. 10. 19.
Szívesen belelátnál a projekt management folyamataiba? Elektronikus csatornákat kezelő gyakornokot keresünk a XIII. kerületbe, br. 1259 Ft-os órabérrel!!!💻...

Miért érdemes diákmunkát vállalnod?

Egyetemistaként, de már középiskola alatt is ismerős lehet a szituáció: olyan kiadások, költségek merülnek fel, melyet szüleid már nem szeretnének, esetleg nem tudnak finanszírozni. Ilyen helyzetekben a diákmunkával járó önálló kereset jelentős anyagi szabadságot hoz magával, hiszen a kiszemelt ruhák, nyaralás, fesztiváljegyek, elérhető közelségbe kerülnek.

A diákmunka segítségével megtanulhatod pénzügyeidet felelősen kezelni, és hozzászoksz a takarékoskodás gondolatához.  Nem utolsó sorban, a diákmunkából származó rendszeres kereset, bizonyára önbizalmadnak is lendületet ad majd, hiszen hivatalosan is felnőtté válsz!

Amiatt pedig ne aggódj, hogy a diákmunkát esetleg nem tudod majd összeegyeztetni a tanulmányaiddal! Már heti 20 óra, vagy hétvégi ráéréssel is jelentős bevételre tehetsz szert. Iskolaszövetkezetként az a célunk, hogy a rendelkezésre álló szabadidőd figyelembevételével olyan munkát ajánljunk neked, melyet szívesen végzel, anyagilag is kifizetődő, és mellette a tanulmányaidra, valamint a pihenésre is marad elég időd.

Abban az esetben is nagyon jó választás a diákmunka, ha elsősorban a jövődet tartod szem előtt: hiszen segítségével többféle szerepben, különösebb elköteleződés nélkül próbálhatod ki magad. Ez pedig a karriered alakulása szempontjából is előnyös! Ha például úgy érzed, a vendéglátóipari diákmunkát neked találták ki, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy később is a turizmus és vendéglátás területén tanulj tovább, vagy helyezkedj el.

Végül még egy meggyőző érv: amikor majd ténylegesen állást fogsz keresni, versenyelőnyből indulsz azokkal szemben, akik nem rendelkeznek munkatapasztalattal. Legyen az akár egy egyszerű árufeltöltő diákmunka, vagy recepciós munkakör, a diákmunka vállalása hűen bizonyítja, hogy szorgalmasan, felelősségteljesen dolgoztál már tanulmányaid ideje alatt is.

Célunk a jövőd!

Dolgozz velünk, várjuk a jelentkezésed!

A Job Force Iskolaszövetkezet Csapata