"Célunk a jövőd" program

TEHETSÉGGONDOZÁS ÉS TUDÁSMENEDZSMENT

Felelős, haladó iskolaszövetkezetként munkánk során célul tűztük ki, hogy a pályakezdő fiatalokat már diplomájuk megszerzése előtt segítsük és szakirányos lehetőségekkel mielőbb orientáljuk. Ezzel támogatva a vállalatokat a hatékony tehetséggondozás és tudásmenedzsment megvalósításában, illetve segítve a fiatalokat karriercéljuk megvalósításában.

Manapság a munkaerő-piacon egyre nagyobb verseny folyik a meghirdetett állásokért, így abszolút nem mindegy, főiskolás/egyetemi éveidet mivel töltöd! A tanulmányaid alatt szerzett szakmai tapasztalatokkal életre szóló versenyelőnyre tehetsz szert.

Miért érdemes a "Célunk a jövőd" programunkban részt venni?

  • mert releváns tapasztalatod szerezhetsz a szakmádban
  • mert segíti a szakmai fejlődésed
  • mert mire a diplomád a kezedben van, már nem tapasztalat nélküli pályakezdőként kereshetsz munkát
  • mert sok esetben a diploma megszerzése után is maradhatsz az adott cégnél
  • mert ingyen gyakornokság helyett felelősségteljes, FIZETŐ álláshoz juthatsz

Akár tanulmányaid során szakmai gyakorlatot szeretnél végezni, akár "gyakornoki" pozíciót keresel lezárt tanulmányokkal, de oklevél szerzés, államvizsga és/vagy nyelvvizsga előtt, akár oklevéllel a zsebedben, bátran fordulj hozzánk!

A szakmai program jóval több, mint egyszerű diákmunka! Iskolaszövetkezetünk már főállásban dolgozó "alumnijai" egyhangúlag erősítik meg, hogy a szervezett gyakornoki program során olyan tapasztalatra tettek szert, melyet a főiskolán, egyetemi órákon nem tudtak volna megszerezni.
Nem kérdés, hogy a szakértelemhez a gyakorlati tapasztalaton keresztül vezet út! Ha úgy érzed, szeretnél az élvonalba kerülni, ami szakterületed illeti, és az iskolaszövetkezet "biztonságos" keretei közt tennéd meg az első lépéseket, szeretettel várunk budapesti központú, de országos hálózattal rendelkező iskolaszövetkezetünkbe! Mind a regisztrációban, mind a megfelelő pozíció kiválasztásában segítségedre leszünk!

 

Aktuális ajánlatainkat a "Célunk a jövőd szakmai/gyakornoki munkáink" menüpont alatt találhatod!