Általános információk

RENDKÍVÜLI NYITVA TARTÁS!

Központi irodánk kizárólag szerdánként lesz nyitva 14:00-16:00 között! Addig is hívjatok vagy írjatok! Ügyeleti telefonszám: + 36 30 257 8556 Központi e-mail cím: ugyfelszolgalat@job-force.hu Facebook: https://www.facebook.com/jobforceiskolaszov/

JELENTKEZÉS

Megtetszett valamelyik diákmunkánk? Szeretnél online jelentkezni?

A kiválaszott álláshirdetés alatt, mindössze egy rövid regisztrációs felület kitöltésével, s elküldésével pár perc alatt jelentkezhetsz is.

A megfelelő jelentkezőkkel kollégáink telefonon vagy e-mailben felveszik a kapcsolatot, majd ezt követően válik szükségessé a tagsági jogviszony létersítése, és a szerződéskötés.

Az ügyinzétéssel kapcsolatos legfontosabb információkat megtalálhatod a honlapunkon, ám amennyiben további kérdésed van, a 06-1-785-4828-as telefonszámon érdeklődj a részletekről. 

Belépés az iskolaszövetkezetbe

A belépéshez és diákmunka vállalásához az alábbiakra lesz szükség:

  • Személyi igazolvány
  • Diákigazolvány (aktív nappali tagozatos jogviszony)
  • TAJ kártya
  • Adókártya (ha nincs, igényeld ingyen a hozzád legközelebbi NAV ügyfélszolgálaton)
  • Lakcímkártya
  • Jogviszony igazolás/Iskolalátogatási igazolás
  • Bankszámlaszám (amelyre a béredet utalni fogjuk)
  • 18 év alatt a belépéshez és a munkavállaláshoz törvényes képviselő jelenléte is szükséges, hogy aláírása által törvényesítse a dokumentumokat.

Tehát, amikor regisztrálni jössz az irodánkba, legyenek nálad a felsorolt iratok, illetve, ha még nem múltál el 18 éves, kérd meg törvényes képviselődet, hogy kísérjen el, hogy a jogszabályok rendelkezéseinek eleget téve hozzájárulását adja a szerződéskötéshez.

Az Iskolaszövetkezetben tanítási időszakban betöltött 16 éves kor felett, tanszünetben betöltött 15 éves kor felett van lehetőség dolgozni. A 18 év alatti tagok belépésekor az iskolaszövetkezet írásbeli szülői hozzájárulást kér! Az álláshoz szükséges iskolaszövetkezeti taggá válnod, tagsági szerződést kötnöd, a tagsághoz szükshogy a jogszabályok rendelkezéseinek eleget téve hozzájárulását adja a szerződéskötéshezéges részjegyet jegyezned, amelyet első fizetésedből vonunk le, és amelyet kilépéskor visszaadunk. Ezután szerződést kötünk veled, és már válogathatsz is ajánlataink közül. Bizonyos feladatkörök esetén (pl. árufeltöltő diákmunka) szükséges lehet speciális egészségügyi alkalmasság, ezért célszerű érvényes (1 évnél nem régebbi) tüdőszűrő lelettel rendelkezned. Ha van már alkalmasságot igazoló „kiskönyved”, azt is célszerű magaddal hoznod. Ha egyik sincs, mi segítünk, megoldjuk országos orvos hálózatunkkal. Diákjaink jövedelmüket a ledolgozott hónapot követő hónap 10-én kapják meg banki átutalással.

Miért érdemes diákmunkát vállalnod?

Egyetemistaként, de már középiskola alatt is ismerős lehet a szituáció: olyan kiadások, költségek merülnek fel, melyet szüleid már nem szeretnének, esetleg nem tudnak finanszírozni. Ilyen esetekben a diákmunkával járó önálló kereset jelentős anyagi szabadságot hoz magával, hiszen a kiszemelt ruhák, nyaralás, fesztiváljegyek elérhető közelségbe kerülnek.

Másrészt a diákmunka segítségével megtanulhatod pénzügyeidet felelősen kezelni, és hozzászoksz a takarékoskodás gondolatához.  Nem utolsó sorban, a diákmunkából származó rendszeres kereset bizonyára önbizalmadnak is lendületet ad majd, hiszen hivatalosan is felnőtté válsz!

Amiatt pedig ne aggódj, hogy a diákmunkát esetleg nem tudod majd összeegyeztetni a tanulmányaiddal! Már heti 20 óra, vagy hétvégi ráéréssel is jelentős összegekre tehetsz szert – iskolaszövetkezetként az a célunk, hogy a rendelkezésre álló időd figyelembe vételével olyan diákmunkát találjunk neked, mely anyagilag is kifizetődő, és mellette a tanulmányaidra valamint a pihenésre is marad időd.

Akkor is nagyon jó választás a diákmunka, ha elsősorban a jövődet tartod szem előtt: diákmeló segítségével többféle szerepben, különösebb elköteleződés nélkül próbálhatod ki magad. Ez pedig a karriered alakulása szempontjából is előnyös! Ha például úgy érzed, a vendéglátóipari diákmunkát neked találták ki, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy később is a turizmus és vendéglátás területén tanulj tovább, vagy helyezkedj el.

Végül még egy előny: amikor majd élesben keresel állást, versenyelőnyből indulsz azokkal szemben, akik nem rendelkeznek munkatapasztalattal. Legyen az akár egy egyszerű árufeltöltő diákmunka, vagy recepciós állás, a diákmunka vállalása hűen bizonyítja, hogy szorgalmas, felelős személyként készen álltál áldozatokat vállalni már tanulmányaid közben is.

Meggyőztünk? Keress rá a városra, ahol diákmunkát vállalnál, majd add le az online jelentkezésed.
Inkább személyesen végeznéd a jelentkezést? Várunk irodáinkban!

Célunk a jövődGyere, és dolgozz velünk!