Hírek

Húsvéti virtuális tojásvadászat!

A játék időtartama: 2018. március 26. – 2018. április 1.

Sorsolás, eredményhirdetés: 2018. április 2. 18.00

A játék menete:

A tojásvadászat a Job Force Iskolaszövetkezet Facebook oldalán (https://www.facebook.com/jobforceiskolaszov) közzétett gifen történik. Vadászd le a Job Force logóval díszített tojását, és a megfelelő pillanatban készíts róla egy képernyőfelvételt, majd ezt a képet küldd el nekünk Facebookon üzenetben, a poszt alatt hozzászólásban pedig jelezd, hogy résztvevője vagy a játéknak!

Fontos, hogy a kép arról a pillanatról készüljön, amikor a Job Forcos tojás a nyuszi fülei alatt helyezkedik el, továbbá jelentős az is, hogy képernyőfelvételen a teljes kép látszódjon! *

Nyeremény:

A megfelelő képet* megosztók között kisorsolunk egy Discovery Chanel Virtuális Valóság Szemüveget. A nyertes csak regisztrált tagunk lehet, kit privát üzenetben (e-mail, telefon) értesítünk.


Személyes adatok kezelése:

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Job Force Iskolaszövetkezet a nyertesek személyi adatait és személyes jellegű információit (név, állandó lakcím) díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényben foglalt célból, valamint marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára. További harmadik személyeknek a Job Force Iskolaszövetkezet ezen információkat nem adja tovább. A Job Force Iskolaszövetkezet kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos érvényes diákigazolvánnyal vagy érvényes passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkezzen. 

 

Kik nem vehetnek részt a játékban?

A játékban nem vehetnek részt a Job Force Iskolaszövetkezet munkatársai, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói.

 

A Job Force Iskolaszövetkezet fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos érvényes diákigazolvánnyal vagy érvényes passzív hallgatói jogviszonnyal rendelkezzen. 

Amennyiben a nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot - ha az értesítő levélre 3 munkanapon belül nem válaszol a nyertes - nem jogosult a nyereményre. A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

 A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.