Hírek

Dolgozz és szórakozz nyereményjáték

A nyereményjáték részletei:

Elnevezése: "Dolgozz és szórakozz(a továbbiakban: „Nyereményjáték”).

A Nyereményjáték szervezője és lebonyolítója: Job Force Iskolaszövetkezet. (székhely: 2161 Csomád, Akácos utca 11., adószám: 247783390-2-13), továbbiakban: Szervező.

 1. Részvételi feltételek:

A Nyereményjátékban azok vehetnek részt, akik neveznek a következő űrlap kitöltésével (https://goo.gl/forms/6xfPofRGVZkafpiw2) és 2018 júniusában minimum 60 órát teljesítenek A Job Force Iskolaszövetkezet által bármely partnercégénél.

A Nyereményjátékban a Szervezők alkalmazottai, valamint ezen személyek a 2013. évi V. törvény (továbbiakban: Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 2. pontjában meghatározott hozzátartozói nem vehetnek részt.

A játékban való részvétel ingyenes.

A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Szabályzat automatikus, kifejezett elfogadását jelenti.

 

 1. A Nyereményjáték időkerete:

Nevezés: 2018.05.23-ától 2018.06.30-ig.

A megadott óraszámok teljesítése és az űrlap kitöltése: 2018.06.01-30. között.*

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018.07.10. 10:00.

 

 1. A Nyereményjáték menete:

Nevezz a következő űrlap kitöltésével (https://goo.gl/forms/6xfPofRGVZkafpiw2) és dolgozz június 01-e és 30-a között minimum 60 órát. A regisztrált tagok közül a Szervező összesíti azokat, akik minimum 60 órát dolgoztak és ezáltal már esélyesek a nyerésre. A továbbiakhoz 3 kategória szerint kell teljesítened, hiszen ezek alapján történik a sorsolás, a megadott óraszámot teljesítő diákok között:

 1. kategóriába tartozol, ha júniusban 60 és 80 óra közötti óraszámot teljesítesz,
 2. kategóriába sorolunk, ha 80 és 100 óra között dolgozol az adott időszakban*
 3. kategóriába kerülsz, ha 100 óránál többet teljesítesz.

 

 1. Sorsolás és eredményhirdetés:

A Szervező 2018.07.10-én 10:00-kor mindhárom kategóriában, azok sorrendjében sorsolja ki a nyereményeket az űrlapot kitöltött és a minimum 60 órát ledolgozott diákok között. Az űrlap kitöltésének ideje nem befolyásolja a sorsolást.

A Szervező az eredményét Facebook oldalán (https://www.facebook.com/jobforceiskolaszov/) posztban közzéteszi („Értesítés”), s a nyerteseket e-mailben egyenként értesíti.

Amennyiben valamely kisorsolt nyertes a számára küldött értesítő e-mailre válaszolva 3 munkanapon belül nem jelzi vissza, hogy elfogadja a nyereményét, úgy Szervező pótnyertest sorsol, egészen addig, amíg a pótnyertesek közül valamely Résztvevő a fent meghatározott módon és határidőn belül elfogadja a nyereményt.

 

 1. Nyeremény:
 1. kategóriában: 5 x 2 db Cinema City mozijegy
 2. kategóriában: páros AquaWord belépő
 3. kategóriában: 1 db Sziget Fesztivál napijegy

A nyeremény pénzre és más nyereményre át nem váltható.

A nyeremény át nem ruházható.
A Szervező garantálja, hogy a nyeremények rendelkezésére állnak és azt a sorsolást követően a Nyertesek részére átadja. (postai úton, vagy Szervező valamely irodájában, a Nyertes választása szerint)

A Nyertesek a nyereményükért 2018. 07. 31. napjáig jelentkezhetnek. Szervező a nyeremények átvételének lehetőségét ezen határidőn belül biztosítja.

Amennyiben a Nyertessel nem sikerül felvenni a kapcsolatot - ha az értesítő levélre 3 munkanapon belül nem válaszol a nyertes - nem jogosult a nyereményre. A Nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a Nyertest személyazonosságának igazolására.

 

Adózási kérdések:

A nyeremény esetleges személyi jövedelemadó vonzatát a Szervező viseli.

A nyertes köteles minden esetlegesen szükségessé váló az adóügyi adminisztráció szempontjából nélkülözhetetlen vagy azt megkönnyítő adatszolgáltatást biztosítani, ill. nyilatkozatot megadni.

A nyeremény megszerzésének módját az átvételi elismervény igazolja, külön dokumentum kiállítására nem kerül sor.

Vegyes rendelkezések:

 A Játékos a nyereményjátékban való részvétellel elismeri, hogy teljeskörűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja.

A Játék semmilyen módon nem szponzorált a Facebook által, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódik a Facebook-hoz. A Facebook-ot a Játékkal kapcsolatban nem terheli felelősség.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.

A Szerzők fenntartják a Szabályzat, illetve az abban megadott időpontok módosításának jogát. A Szabályzat módosításáról a Szervezők a Facebook üzenőfalon keresztül értesítik a Pályázókat.

 

Személyes adatok kezelése:

A Résztvevők a „Dolgozz és szórakozz!” nyereményjátékba való jelentkezésükkel és részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező a nyereményjáték keretein belül az alábbi adataikat kezelje: résztvevő neve, születési dátuma, e-mail címe, feladatteljesítéssel töltött órák száma, résztvevő címe (ez utóbbi a Nyertesek esetében lényeges)

A Szervező a nyereményjáték sikeres lebonyolítása, a sorsolás, a nyertes azonosítása, és a nyeremény Nyerteshez történő eljuttatása végett kezeli a felsorolt személyes adatokat.

A nyertesek a játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Job Force Iskolaszövetkezet a felsorolt személyes adatokat díjmentesen nyilvántartásba vegye és a jelen nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára a jövőben is díjmentesen kezelje, marketingtevékenysége és a Nyereményjáték lebonyolítása és dokumentálása céljára, a nyereményjátékot követő legfeljebb 2 (kettő) évig. Harmadik személyeknek a Job Force Iskolaszövetkezet ezen információkat nem adja tovább.
A nyereményjáték nyertesei által aláírt átvételi nyilatkozatot a Job Force Iskolaszövetkezet az aláírástól számított 8 (nyolc) évig őrzi, ezt követően a nyilatkozatok megsemmisítésre kerülnek.
A Job Force Iskolaszövetkezet kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályi rendelkezések betartásával kezeli.

 

2018.05.25.

Job Force Iskolaszövetkezet